petstra-werving-selectie.jpg

Visie

Petstra Werving & Selectie adviseert organisaties bij het invullen van midden-, hoger- en directieposities. Onze visie is helder:

  • Communicatie:

Petstra Werving & Selectie presenteert vooraf een duidelijke werkwijze voor elke opdracht en informeert zowel de opdrachtgever als de kandidaat over het verloop hiervan. Zo weten beide partijen te allen tijde hoe de opdracht verloopt.

  • Netwerk:

Petstra Werving & Selectie bouwt constant aan een goed en betrouwbaar netwerk van deskundigen. Zo vindt Petstra Werving & Selectie op korte termijn de juiste kandidaten in de markt en weten kandidaten en opdrachtgevers Petstra Werving & Selectie snel te vinden.

  • Afspraak is afspraak:

eenduidige afspraken maken en deze nakomen. Het lijkt vanzelfsprekend, maar het blijkt onderscheidend. Petstra Werving & Selectie geeft u duidelijk aan wat u kunt en mag verwachten.

  • Branchekennis:

de consultant van Petstra Werving & Selectie kent de branche waarin uw bedrijf en de gezochte kandidaat actief zijn en denkt strategisch met u en uw bedrijfsdoelstellingen mee.

  • Juiste match:

Petstra Werving & Selectie verdiept zich zodanig in de aard van de opdracht dat daadwerkelijk de beste beschikbare kandidaat uit de markt voor de desbetreffende functie wordt gevonden. Tevredenheid op lange termijn van alle partijen is essentieel. De ‘klik’ tussen de opdrachtgever en de uiteindelijke kandidaat is voorwaarde voor een vruchtbare samenwerking.