werken.jpg

Opdrachtgevers

Werving & Selectie

Petstra Werving & Selectie is uw partner in het vinden van midden-, hoger- en directieposities voor de zakelijke dienstverlening. Wij adviseren organisaties bij het formuleren en invullen van vacatures.

In de huidige arbeidsmarkt zijn er veel matige kandidaten op de markt, waardoor u overspoeld raakt na het plaatsen van een advertentie. Uw organisatie is hier niet op ingericht óf u wilt niet zelf werven. Petstra Werving & Selectie neemt u al het werk uit handen en gaat op zoek naar díe kandidaten die nauw aansluiten bij uw zoekprofiel. Wij vervullen de opdracht volgens een duidelijke en vooraf besproken werkwijze.

Deelopdrachten

Het komt voor, mede gezien de verandering in de arbeidsmarkt, dat opdrachtgevers zelf een hoeveelheid mogelijk geschikte kandidaten in portefeuille hebben voor een bepaalde functie. In dat geval wordt Petstra Werving & Selectie niet zozeer ingeschakeld voor de ‘zoektocht’ naar de juiste kandidaat, maar veeleer voor de selectie van de kandidaat en de begeleiding van het gehele of een gedeelte van het vervolgtraject. Dergelijke opdrachten zijn in overleg in te vullen op basis van een vooraf afgesproken uurtarief met een z.g. succeshonorarium bij de uiteindelijke plaatsing van de juiste kandidaat.