petstra-werving-selectie.jpg

Petstra Werving & Selectie

Het snelste resultaat als het om werk gaat.

Petstra Werving & Selectie is een professioneel kwaliteitsbureau in de arbeidsbemiddeling. Wij bemiddelen kandidaten met een hbo- of universitaire opleiding met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Petstra Werving & Selectie is gespecialiseerd in het vervullen van midden-, hoger- en directieposities.

Wij zijn actief in de volgende vakgebieden:

  • Marketing, Communicatie, Sales
  • Inkoop, Logistiek
  • HRM
  • Midden- en hoger management

Wij adviseren organisaties bij het formuleren en invullen van vacatures en helpen kandidaten een passende vervolgstap in hun carrière te zetten.

Dienstverlening is mensenwerk. Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwaliteit, het nemen van verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en persoonlijke betrokkenheid. De kracht van Petstra Werving & Selectie ligt in een resultaatgerichte, klantgerichte en vooral persoonlijke aanpak.

Elke opdracht wordt vooraf grondig doorgesproken, zodat u als opdrachtgever krijgt waar u naar op zoek bent. Daarnaast houdt Petstra Werving & Selectie de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werving & selectie goed in de gaten om zo goed mogelijk aansluiting te vinden in uw marktsegment. Juist in een tijd als deze moet doelmatig, inventief en soms op creatieve wijze gezocht worden naar de beste kandidaten die precies bij uw organisatie passen.

De consultant van Petstra Werving & Selectie denkt strategisch met u mee en kent de branche waarin uw bedrijf en de gezochte kandidaat actief zijn. U werkt dus samen met een expert. Iemand met ruime vakkennis en ervaring, die uw organisatie begrijpt en van begin tot eind helpt bij het vinden van de geschikte kandidaten.